slider1
slider2

Artistes

Russel Clinton

Manel Camp Quartet

Quartet de Jazz

La relació personal i professional entre els quatre músics ve de lluny. Més de 20 anys compartint projectes musicals consolida una relació cada vegada més estreta, en la que la connexió personal, musical i creativa l’aconsegueixen mitjançant el respecte mutu, la fascinació l’un de l’altre, el bon treball, i aquesta energia inesgotable que els fa créixer com a conjunt.

L’experiència de cadascun d’ells ha convergit per empeltar-se d’un so, d’una idea i d’un llenguatge compartit. Tot i els llarguíssims currículums d’aquests quatre músics, és el factor humà el que més traspua quan estan junts. Tants anys de tocar plegats només fa que augmentar la capacitat de comunicació, seducció, gaudi i il•lusió per la música.

Bibo Aurther

Manel Camp

Pianista, compositor i pedagog

Ha estat cap del Departament de Jazz i Música Moderna de l’Escola Superior de Música de Catalunya, (ESMUC) del 2001 al 2014. Convidat pels principals festivals de jazz, ha col•laborat com a compositor, arranjador, director musical i intèrpret amb molts dels grans noms de la música clàssica, la “cançó”, el jazz i el rock, com Lluís Llach, Raimon, Maria del Mar Bonet, Pi de la Serra, Núria Feliu, Marina Rossell, Elèctrica Dharma, Joan Manuel Serrat, Labordeta, Lucrecia, Montserrat Caballé, Joan Pons, Pegasus, …i també amb l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya OBC, Orquestra del Teatre Lliure, Simfònica de les Illes Balears Ciutat de Palma, la Simfònica de Tenerife, Orquestra de Vila-seca, i l’Orquestra Nacional d’Andorra (ONCA).

També va prendre part al cicle Music for Spain 94, de Boston; va inaugurar la temporada de concerts de la Casa dels Artistes de Moscou l’any 96 i va portar la seva música a la Setmana Internacional de Conservatoris 2002 a Sant Petersburg. Ha estat director musical de l’Aula de Música Moderna i Jazz de Barcelona i va crear el Taller de Música Moderna Esclat de Manresa, a més d’impartir cursos i seminaris arreu de l’Estat espanyol. Té editats 40 discos i és autor d’una dotzena de bandes sonores.

Rusel Misil

Matthew Simon

Trompetista

És professor de trompeta i improvisació a la Fundació Aula de Música des de 1982, creant així mateix el seu programa de trompeta i improvisació (Departament jazzístic del Conservatori del Liceu). Professor a l'escola de música moderna Alois Haba (3 anys). Professor a l'Escola de Música de Bellaterra, especialitzat en estudis jazzístics per a nens.

Fundador del grup Transatlantic, guardonat amb el premi al Millor Grup de Jazz Espanyol 1989, atorgat pel programa de televisiónJazz entre amics, i amb el premi Millor Disc de l'any 1989, atorgat per la Generalitat de Catalunya.

Linda Harley

Horacio Fumero

Contrabaix

Treballa habitualment amb solistes residents en el nostre país : Lluis Vidal, Albert Bover, David Xirgu, Gorka Benítez, Jorge Pardo, José Reinoso, Antonio Serrano, Manel Camp, Jordi Bonell, Raynald Colom,... i també col•labora amb músics argentins com Rodolfo Mederos, Pablo Mainetti, Adrián Iaies, Susana Rinaldi, Horacio Ferrer, Luis Salinas, Liliana Herrero, etc.

Horacio Fumero viu a Barcelona, és professor de l'Escola Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i del Conservatori Superior del Liceu de Barcelona...

John Doe

Lluís Ribalta

Bateria

Com a intèrpret ha participat a diversos festivals de jazz per a tot l'estat i també a festivals europeus acompanyant a molts artistes. Amb en Carles Cases participa en la gravació de diverses bandes sonores de pel•lícules, paral•lelament ha desenvolupat un gran treball com a músic de sessió gravant i fent gires.

Coordinador i productor de la secció tècnica de la publicació BateriaTotal, aportant contingut propi relacionat amb el món de la bateria. Pedagògicament és autor de El ritme: una expressió col•lectiva i també ha realitzat vàries col•laboracions en escoles de música i centres d'ensenyament de Catalunya.

Jakson Biber

Joan Crosas

Cantant i actor

Va estudiar solfeig al Conservatori Superior de Música del Liceu, harmonia amb Manel Camp, pedagogia musical amb Jos Wuytack. Durant quinze anys formà part del grup de música en català Esquirols, amb el qual va gravar vuit discs. Al mateix temps va dirigir i presentar espectacles musicals pedagògics amb la col•laboració amb el grup d'espectacles infantils i juvenils Rialles.

A la pantalla petita destaca el seu treball a sèries com Estació d'enllaç (1995), ¡Más que amigos! (1997–1998), Ventdelplà (2005–2008), Amar en tiempos revueltos (2006–2007), La Riera (2010–2011) o Acusados (2010), al costat de Blanca Portillo.

Jack Peterson

Manolo Alcántara

Creador i inèrpret de circ

Es considera a si mateix artista autodidacta. S’introdueix en el món escènic i circense a través de diferents col•laboracions, treballs i tallers de formació que el van portar a l’Argentina, Japó i França juntament amb Barcelona. Va treballar amb diferents companyies: Subus, Xirriquiteula Teatre, Circ Tuqui, Comediants, entre altres. Ha participat en creacions col•lectives com l’espectacle ARRAN al Circ Cric, o els espectacles UTOPISTA i A BANDA al Teatre Nacional de Catalunya (TNC).

L’any 2014 crea i dirigeix i interpreta l’espectacle RUDO. Un espectacle produït per la pròpia companyia Manolo Alcántara i co-produit pel GREC Festival de Barcelona, amb la col•laboració de LaSala i Ca l’Esctruch de Sabadell. Amb Rudo guanya el premi al millor espectacle internacional al la Feria de Leioa i “El Premi Zirkolika al millor espectacle de circ de sala de l’any 2014”.

Contacte

http://bgspro.eu/es/
www.manelcamp.cat
---------------------------------------
E-mail: bgs@bgspro.eu
E-mail: manel@manelcamp.cat
---------------------------------------
Twitter: manelcamp
Instagram: manel.camp